Online masterclass

"Ontdek jouw Seksdrive"

3 september 2024 - 19:45 uur

Claim nu je plek voor onze Masterclass 'Ontdek jouw seksdrive' op 3 september a.s. Krijg inzichten en praktische handvaten waarmee je gemakkelijker kunt communiceren met je partner, over jouw seksuele verlangens en behoeften.

Werkelijke waarde van deze masterclass is 99,- euro.
Omdat wij vinden dat elke vrouw pleasure en selflove verdient in 2024, bieden wij onze Masterclass nu eenmalig aan voor een stuntprijs van 10,- ,

Veel vrouwen ervaren momenten van onzekerheid, zelfs als ze over het algemeen zelfverzekerd zijn in andere aspecten van hun leven. Het is normaal om te verlangen naar een dieper begrip van je eigen seksualiteit en zelfvertrouwen in de slaapkamer. Voel je dat er meer te ontdekken valt op het gebied van jouw seksdrive? Dan ben je niet alleen. Onze online masterclass "Ontdek Jouw Seksdrive" is dan precies wat jij nodig hebt!

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Lees hieronder verder waarom jij je wél graag wil aanmelden voor deze Masterclass!

Kun jij één of meerdere onderstaande vragen met JA beantwoorden? Dan is onze Masterclass geschikt voor jou!

 • Voel jij je onzeker in bed en wil jij meer zelfvertrouwen?
 • Ervaar je bepaalde patronen, zoals altijd het licht uit of je shirt aanhouden, die plezier in de slaapkamer belemmeren?
 • Verlang je naar meer verbinding in bed, want je boodschappenlijstje plopt steeds op, maar je weet niet waar te beginnen?
 • Vind je het lastig om openlijk te communiceren over wat je seksueel gezien wilt en nodig hebt?
 • Of doet jouw partner eigenlijk nooit waar jij nou echt behoefte aan hebt?
 • Kun jij niet optimaal genieten van seks en voel je weerstand vanuit je lichaam?
 • Sta je open voor groei en ontwikkeling, vooral op het gebied van jouw seksualiteit?
INSCHRIJVEN VOOR SLECHTS €10,-
 • 1. Know your Pleasure

  Je komt erachter wat jouw seksdrive is en weet dan wat jou opwindt en wat niet. We laten de energie weer stromen waar je het graag hebben wilt. Misschien ontdek je wel nieuwe seksuele kanten van je zelf?

 • 2. Praktische tips & technieken

  We geven je handvaten om jezelf meer te omarmen. Je krijgt een oefening over zelfliefde. En je ontvangt praktische tips en technieken die je kunt toepassen om meer zelfvertrouwen in bed te krijgen.

 • 3. Herkenning en verbinding

  Iedereen is welkom! Of je nou single bent of een relatie hebt. Of je nou zwanger probeert te worden of al moeder van 3 bent. Het maakt niet in welke situatie je je bevindt, onze masterclass is geschikt voor elke vrouw.
  Je sluit je aan bij gelijkgestemden vrouwen!

1 van 3

Wie zijn wij?

Wij zijn Kayleigh en Miranda en willen met The Pleasure Fabrique vrouwen helpen hun eigen lichaam te ontdekken en hun intieme leven te verbeteren. We willen dat elke vrouw kennismaakt met haar seksdrive en een omgeving creëren waarin we open durven te praten en verbinding maken.

INSCHRIJVEN VOOR SLECHTS €10,-

Veel gestelde vragen

Ik wil graag deelnemen maar kan dit ook anoniem?

Het is een online masterclass, dus je kunt ook anoniem deelnemen. Dit doe je door je camera uit te zetten. Het is niet verplicht om je camera aan te hebben tijdens de masterclass. Natuurlijk mogen er wel vragen gesteld worden, maar dit mag ook anoniem via de chat. Ook na de masterclass kun je ons benaderen voor vragen.

Jullie verkopen ook toys, gaan jullie hier ook uitleg over geven?

Onze toys komen terug in de masterclass, maar nemen zeker geen prominente rol in. We kunnen je wel alvast een geheimpje verklappen, aan het einde van de masterclass hebben we voor iedereen een leuke actiecode van onze webshop!

Kan ik na de masterclass nog bij jullie terecht voor advies of verdere informatie?

Ja zeker! Mocht je behoefte hebben om dieper in te gaan op jouw vragen dan kun je bij ons een gesprek aanvragen. De kosten hiervoor zijn €50,00 per 30 minuten. Dit gesprek kan zowel voor jou alleen zijn als samen met jouw (bed)partner. Mocht je hier in geïnteresseerd zijn, stuur ons dan na afloop van de masterclass even een mailtje.

Geven jullie ook lichamelijk of medisch advies?

Wij zijn geen dokters dus voor inhoudelijk vragen over bijvoorbeeld vaginisme of andere medische klachten kunnen wij je helaas niet verder helpen. Natuurlijk zijn we altijd bereid om met je mee te denken. Heb je bijvoorbeeld last van een droge vagina? Dan hebben we wel, niet medische, producten die je daarbij kunnen helpen. Je kunt ons alles vragen, openheid vinden wij heel belangrijk. Geen vraag is ons te gek, en mocht je vraag te medisch zijn dan verwijzen we je graag door naar je huisarts!

Jij kunt dit keer voor slechts €10,- mee doen i.p.v. €99,-!

3 september - 19:45 uur

Wij gunnen jou een jaar vol zelfliefde met heel veel pleasure!
Zorg dat je jouw plek snel claimt, want het aantal tickets voor deze prijs is beperkt!
Druk op onderstaande knop en schrijf je snel in!

Liefs,
Kayleigh & Miranda