Verzending, Ruilen & Retourneren

Verzending

Bij The Pleasure Fabrique vinden we het belangrijk dat onze klanten zich veilig en vertrouwd voelen bij het shoppen op onze website. Daarom zorgen we voor een discrete verzending en verpakking van alle bestellingen.

Onze pakketjes worden verstuurd in blanco wit of zwarte doosjes zonder opdruk van onze naam of logo. Op deze manier is de inhoud van het pakketje niet zichtbaar en kan niemand zien wat erin zit. Ook wordt er geen factuur of pakbon bij het pakketje geleverd, deze worden alleen digitaal verzonden naar het opgegeven e-mailadres van de klant.

Verder maken we gebruik van betrouwbare bezorgdiensten die zorgvuldig omgaan met de pakketjes. De verzending van onze producten gebeurt via PostNL of DHL. Zodra de bestelling is verstuurd, ontvangt de klant een e-mail met een Track & Trace code waarmee de bestelling gevolgd kan worden.

Bij The Pleasure Fabrique staan we voor luxe, kwaliteit en discretie. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en dat deze op een veilige en discrete manier wordt verzonden. Daarom doen we er alles aan om onze pakketjes op een zorgvuldige en discrete manier te versturen.

Ruilen & Retourneren

Bij The Pleasure Fabrique willen we dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Mocht een product onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoen, dan bieden wij een retourbeleid aan.

Wanneer een klant een product wil retourneren, kan dit binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Het product dient ongeopend en onbeschadigd te zijn en in de originele verpakking te zitten. Om een retour aan te vragen kan de klant contact opnemen met onze klantenservice, die de procedure voor het retourneren zal uitleggen.

Zodra we het geretourneerde product in goede staat hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag terugbetalen. Houd er rekening mee dat de kosten van de retourzending voor rekening zijn van de klant.

Het is belangrijk om te vermelden dat we geen retourbeleid hebben voor producten die om hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden. Dit zijn producten die in aanraking zijn geweest met de intieme delen van het lichaam, zoals bijvoorbeeld vibrators of dildo's.

Bij The Pleasure Fabrique staan we voor kwaliteit en klanttevredenheid. We begrijpen dat het kan voorkomen dat een product niet aan de verwachtingen voldoet en bieden daarom een retourbeleid aan. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en staan open voor feedback en suggesties om onze service te verbeteren.