Wie zijn wij?

Wij zijn Kayleigh & Miranda en zijn ontzettend blij dat we jou hier in The Pleasure Fabrique mogen verwelkomen. Wij, als gepassioneerde professionals op het gebied van Pleasure, genot en zelfontdekking, hebben deze webshop gecreëerd om jou te inspireren en te begeleiden op jouw reis naar een leven vol Pleasure, Selflove en Genot! Bij ons mag je jouw verlangens accepteren en jezelf compleet omarmen! 

Heb je vragen over een bepaald product? Of wil je samen eens kijken wat het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op!

Miranda

Zeg je pleasure dan zeg je Miranda. Ik ben altijd bezig met mijn body en mind. Ik heb pleasure en self-love echt een belangrijk onderdeel van mijn leven gemaakt. Ik probeer elke dag weer een beetje meer van mijzelf te houden. En deze liefde geef ik graag door aan mijn kinderen. Naast mijn grote gezin heb ik ook al meer dan 20 jaar een relatie. Als jij hét geheim wil weten over seks in een lange relatie, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Kayleigh

Zeg je fabrique dan zeg je Kayleigh. Ik ben een bezig bijtje en mijn hoofd draait overuren met het bedenken van creatieve uittingen voor the pleasure fabrique. Ik houd ervan om anders te zijn dan andere. No one is you and that is your power, en dat is ook wat ik elke vrouw wil meegeven. Door mijn jarenlange ervaring geef ik je advies en uitleg over alle sekstoys van The Pleasure Fabrique!

Let's meet and drink some bubbels!

Pas jij bij ons en passen wij bij jou? laten we dan eens afspreken om elkaar beter te leren kennen. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen. Suggesties, opmerking of aanvullingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Wil je een samenwerking met ons aan gaan? Neem contact met ons op!